Ha a jövőben szeretnél hozzánk ellátogatni, akkor engedd meg, hogy első látogatásod alkalmával megajándékozzunk

Anti-aging SzuperINTENZÍV kezelések

Tovább  olvasom >>>

Tartós-végleges szőrtelenítés IPL villanófénnyel

Tovább olvasom >>>

MESO I LASER Lézeres mezoterápia

Tovább olvasom >>>

Nagyköveti kupon, ha elégedett voltál

Tovább olvasom >>>

Sminktetoválás, természetes hatású szemöldök

Tovább olvasom >>>

Dermaroller kezelés, kollagén indukciós terápia

Tovább olvasom >>>

Dermisz kozmetika ajándékutalvány

Tovább olvasom >>>

Áraink: Mennyibe kerül nálunk a szépségápolás?

Tovább olvasom >>>

Szépségszalonunk a Facebookon -Lájkoltad már?

Tovább olvasom >>>

Legjobb ajánlataink, akcióink

Tovább olvasom >>>

IPL szőrtelenítés Karitatív Program -Gyere és pályázz!

Tovább olvasom >>>

Allergia, bőrirritáció, érzékenység a hagyományos szappanokban lévő agresszív felületaktív anyagok miatt

Miért is fontos, hogy mivel tisztítjuk a bőrünket?

Az alapos, ugyanakkor gyengéd arctisztítás a szépségápolási rutin első és egyik legfontosabb lépése. Az utóbbi években a kozmetikusok szinte nap mint nap találkoznak érzékeny, allergiára hajlamos bőrökkel. Gyakori, hogy ezt a bőrproblémát a helytelenül megválasztott arctisztítónak vagy a nem megfelelő arctisztítási módnak köszönhetjük.   PHYTS_cikk2   A hagyományos szappanok használata során a szappan mindig kémiai reakcióba lép a vízben lévő kalciummal, melynek folyamán un. "mészszappan" keletkezik a bőrön. Ez eltömíti a pórusokat, sérül a bőrt védő savköpeny, a bőr pH-ja alkalikus irányba tolódik el, ami lehetőséget teremt a kórokozók megtelepedésének. A bőr védtelenné válik a környezeti hatásokkal, baktériumokkal és a kórokozókkal szemben. A természetes szappanok tisztán növényi zsírok, olajok elszappanosításával készülnek. Ezek nem, vagy kevésbé szárítják a bőrt, és emellett bőrtápláló, regeneráló összetevőket is tartalmazhatnak. Tehát jó minőségű, megbízható összetevőket tartalmazó arctisztító használatával a bőrproblémák egy része orvosolható.   Amennyiben érzékeny bőrű vendégünk ragaszkodna a szappanhoz, mindenképpen sheavajjal, olíva- vagy argánfaolajjal készült terméket javaslunk, illetve a bőrállapotnak megfelelő 100 %-ban természetes összetevőket tartalmazó lemosóvizet, arctejet, vagy olajos lemosókat ajánlunk. Szépségszalonunkban ingyenes, személyes tanácsadásra is van lehetőség.  

Bővebb információ: 06-30/ 267-9371-es telefonszámon és a www.dermiszbiobeautyshop.hu  és www.exkluziv-kozmetika.hu oldalon.

Dermisz Professzionális Kozmetika és Fényesztétikai Kezelőszalon 8640 Fonyód, Ady Endre u. 7. Facebook: www.facebook.com/DermiszBioBeauty

Az ország legjobb PHYT’S kozmetikája 2014

Az ország legjobb PHYT’S kozmetikája 2014-ben a fonyódi Dermisz Kozmetika lett

  Cikk rólunk a Fonyódi Hírmondóban: . .cikkdij600a -
A 2015. március 8-án megrendezett országos PHYT’S SZAKMAI NAPON ismét átadták „Az év legjobb kozmetikája” elismerő díjat.
Kerkow Tímeával, a PHYT’S magyarországi fogalmazójával beszélget Tengerdi Krisztina a PHYT'S biokozmetikumok marketing felelőse.
.
. A 2014-es év nyertese nem más, mint az 5.000 főt számláló vidéki kisváros, Fonyód szépségszalonja, a Dermisz Professzionális Kozmetika és Fényesztétikai Kezelőszalon. A szalonra méltán lehet büszke Fonyód városa is, mert immár 27 éve - a kitűnő kozmetikusmester Vörös Gyöngyi vezetésével - bizonyítja, hogy a folyamatos munka és fejlődés, a megújulás, az átlag feletti színvonal és a tudatosság meghozza gyümölcsét. Egy vállalkozás, ami a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is sikeres és példaértékű. . Milyen elvárásoknak kell megfelelni ahhoz, hogy akár egy vidéki szépségszalon is megkaphassa ezt az elismerést? . Követelmény a sikeres Naturo-Esthetique diploma megszerzése, a folyamatos minőségi munkavégzés, a komplett bőrápolás, otthoni ápolással kiegészítve. Előny, ha egy szalon minél szélesebb körben tart megvásárolható termékeket az üzletben, hiszen ez a minőségi bőrápolás egyik alapja. . Miben más a Dermisz kozmetika? . Nagyfokú tudatosság jellemzi Gyöngyit a szalontermékek megválasztásakor is. Ez számunkra különösen fontos, mert a PHYT’S értékeinek alapja a hatékony, ugyanakkor természetes szépségápolás, a fenntartható fejlődés és ökológia. Amikor a PHYT’S -et választjuk, egy „más” márkát választunk: a PHYT’S a felelősségtudatos életmód felé orientál, hisz közös ügyünk egy jobb, fenntarthatóbb világban élni. Ebben is segít minket a PHYT’S és az olyan szalonok és kozmetikusai, mint amilyet a Dermisz Kozmetika esetében is megismerhettünk." -Tengerdi Krisztina a PHYT'S biokozmetikumok marketing felelőse - .
, cikk2015042

Megkaptuk a High Tech Mesotherapy Premium Salon minősítést

Ismét elismerték a munkánkat:

Az országban elsőként a Dermisz Kozmetika kapta meg a „High Tech Mesotherapy Premium Salon” minősítést

.
 • Már jó ideje hódit és az egyik legnépszerűbb ráncfeltöltő kezelés a MEZOTERÁPIA, ami bizony nem mindig olyan hatékony, mint amilyennek ígérik… Miért?
 • Miért kellett az eredeti mezoterápiás kezelést biztosító MESO I LASER készülék magyarországi forgalmazójának hitelesítési emblémával megkülönböztetni a kozmetikai szalonokat?.
. Mivel nagyon „felhígult” a kozmetikai ipar és ezzel együtt a kezelések is, sajnos nagyon nagy részük sokkal többet sugall, mint amit valójában tud. Ezért szükség volt egy hitelesítésre, mely kapcsán azokat a szalonokat, akik a legmagasabb szinten végeznek mezoterápiás kezeléseket, és akik számára a hatékonyság a legfontosabb szempont, kiemelhessék a tömegkozmetikák rengetegéből. . Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon elsőként szépségszalonunk kapta meg azt a hitelesítést, mely mostantól teljesen más megvilágításba helyezi a szépségszalonokat, és minősíti azok mezoterárápiás kezelések terén végzett munkáját. . Détár Enikő színművésznő és Sáfár Mónika Jászai Mari díjas színésznő ajánlásával a „High Tech Mesotherapy Premium Salon” szalon garanciát jelent az 5 *-os minőségre, a hosszú távú anti-ageing-re, a vegyszermentes és kiemelkedő hatékonysággal bíró mezoterápiás kezelésekre. . mezohitelesites1200. A Dermisz Kozmetika „High Tech Mesotherapy Premium Salon” emblémája GARANTÁLJA vendégeinek a szigorúan ellenőrzött forrásból származó Meso I Laser berendezést és a kezeléséhez használt Age Attraction termékek szuperprémium minőségét. . Azaz, garantáltan a kezelésekhez hivatalosan is ajánlott, ill előírt szérumokat és anyagmennyiségeket használjuk a mezoterápiás kezeléseink során, ill. magasan képzett kozmetikusok szakmai tapasztalatára bízza rá magát a vendég! Szomorú, de attól, hogy valami forgalomba került, még egyáltalán nem biztos, hogy teljesíteni is tudja a hozzáfűzött ígéreteket. . Aki ismer, tudja, hogy mindennek utánajárok, és ebben a témában bizony sok mindent kellett átrágni a tisztánlátás érdekében. Ez bizony sok időt, sok energiát igényel, de megéri a tájékozottság, hogy a mindenkori tudásomnak megfelelően mindig a legjobbat nyújthassam a vendégeinknek. . Vörös Gyöngyi kozmetikusmester Dermisz Professzionális Kozmetika és Fényesztétikai Kezelőszalon, Fonyód Tel: 06-30/ 267-9371 HIGH TECH MEZOTHERAPY – PREMIUM CATEGORY SALON

Kapcsolódó oldalak:

Bővebben a kezeléshez ajánlott AGE ATTRACTION méreganyagoktól mentes termékekről itt >>> Bővebben a MESO I LASER ANTI-AGING kezeléseinkről itt >>> Bővebben a rétegelt hialuronsavas CW laser kezeléseinkről itt >>> Beta-Hydroxy-Savas orvos-kozmetikai mélyhámlasztó kúra >>> Ajándékutalvány – amivel levesszük a gondot a válladról >>> .

Hogyan és mivel védjük gyermekeinket a naptól

Egy gyermekkori leégés duplájára növeli a későbbi bőrdaganatok kialakulásának esélyét!

Hogyan és mivel védjük gyermekeinket a naptól? . cikk4napozo600 . Remélhetőleg minden anyuka tudja és be is tartja, hogy csecsemőt tilos közvetlenül a napra tenni, kizárólag árnyékban, sapkában és megfelelő ruházatban vigyük ki a kicsiket. Figyeljünk arra, hogy a homok, a víz, a hó fokozottan visszaveri a napsugarakat, így ha nyaralni megyünk, a csecsemőt inkább a parttól távol altassuk. . Három éves kor alatt ne engedjük közvetlen napra a gyereket 10 és 16 óra között, inkább szervezzünk benti programot. A három év feletti gyermekeknél is fokozottan figyeljünk oda a fényvédelemre, mert a kicsik bőre sokkal vékonyabb, kevésbé ellenálló, így azt az UV sugarak erősen károsíthatják. . Ne felejtsük el, hogy a napozás bőrkárosító hatásai életünk során összeadódnak! Azok a sejtek, amelyeknek a DNS-e már károsodott, nem regenerálódik. Átlagosan, az életünk során napon töltött idő 80%-át gyermekkorunkban gyűjtjük össze. . Elgondolkodtató, hogy egy gyermekkori leégés duplájára növeli a későbbi bőrdaganatok kialakulásának esélyét! Melyek azok a fényszűrő anyagok, amiket biztonsággal használhatunk? A titán-dioxid és cink-oxid a két leggyakrabban használt fényszűrő anyag a FIZIKAI fényvédőkben. Ezek olyan természetben is előforduló anyagok, melyek a teljes UV-spektrumtól megvédenek, a szervezetbe nem jutnak be, csak a bőr felszínén ülve visszatükrözik az UV sugarakat. Gyermekek, felnőttek számára egyaránt biztonságosak. Ha a bőrt szeretnék a korai öregedéstől is megvédeni, FIZIKAI fényvédőt tartalmazó napozót ajánlunk használni, ami véd az UV A sugárzás ellen is. . Szalonunkban megvásárolható olyan bio minősítésű fizikai fényvédő is, ami akár 50 SPF erősséggel védi az érzékeny bőrt, és felhordás után sem hagy zavaró fehér réteget, növényi olajaival védi és táplálja is a bőrt. Klikk ide >>> . Bővebb információ: 06-30/ 267-9371-as telefonszámon. Dermisz Professzionális Kozmetika és Fényesztétikai Kezelőszalon 8640 Fonyód, Ady Endre u. 7. www.exkluziv-kozmetika.hu, www.dermiszbiobeautyshop.hu Facebook: www.facebook.com/DermiszBioBeauty ,

Cikkünk a témáról a Fonyódi Fórumban:

napozasgyerekkel  

Hogyan történik az Xtreme Lashes szempillahosszabbítás?

  lillablogja2   - 2015. szeptemberétől Szépségszalonunk palettája bővült az XtremLashes szempilla hosszabbítással, amely korunk egyik leglátványosabb szolgáltatása a szépségiparban. A 3D szempillával fiatalosabb tekintet, szemforma változás és üde szépség érhető el. Korrigálni tudjuk vele a lefelé görbülő, közel vagy akár távol ülő szemeket. . dermisz_pillasor .

Mire figyelj, mielőtt időpontot kérsz?

  Ha nagyon világos, ill. szőke a szempillád, az ideális hatás érdekébena felrakás előtt 2-3 nappal ajánlott a tartós szempillafestés, hogy szép és természetes hatást érjünk el.  

Hogyan zajlik a szempilla hosszabbítás a Dermisz kozmetikában?

  Az applikáció alatt nagy hangsúlyt fektetünk a szempillák letisztítására és zsírtalanítására. Ez azért fontos, mert ezzel biztosítjuk a természetes pillák és az XtremeLashes közötti tartós kötést. A kezelés során kiválasztjuk a megfelelő műszempillákat. Eztán végezzük a mélytisztítást a szemeden, a kozmetikai ágyon fekve. Majd felhelyezzük a hialuronsavas szemkörnyékápoló géltapaszt az alsó pillasor védelme és a bőr táplálása érdekében.3D műszempillák felhelyezése teljes mértékben fájdalommentes, sokan el is alszanak a felhelyezés alatt, s mire felébredsz, tekinteted gyönyörű lesz a szép szempilláktól.  

Mire kell ügyelned, ha kész a gyönyörű pillád?

  A felhelyezést követő első 48 órában óvatosan kell bánnod XtremeLashes szempilláiddal. Annak érdekében ugyanis, hogy a ragasztó megfelelően megkössön, az első 48 órában nem érheti víz vagy pára a szemedet. . Xremelashes600c . Az XtremeLashes szempilla hosszabbításnak köszönhetően a reggeli ébredés is könnyebb, mert elégedettebb, önbizalommal teli leszel. Viszlát szempillaspirál!   Szeretettel vár a Dermisz kozmetikában: Varga Lilla kozmetikus, sminkes, okleveles Xtreme Lashes műszempilla stylist Bejelentkezés: 0630/267-9371

Bővebben itt >>>

   

ÚJDONSÁG: ÚJ XTREME LASHES ELLIPSZIS PILLÁK

lillablogja2 ÚJDONSÁG A DERMISZ KOZMETIKÁBAN! MÁR HOZZÁNK IS MEGÉRKEZETEK AZ ÚJ XTREME LASHES ELLIPSZIS PILLÁK!   Milyen is az Ellipszis pilla?   ellipszilpillak  . A hagyományos körátmérő helyett lapos, ellipszis átmérőjű műszempillatő kitölti a szempillák közötti hézagokat, így egy természetesen dús, tömött szempillaívet hoz létre.

 • A végén precízen kettévágott ellipszis alakú szál sosem látott intenzitást, exklúzív hatást hoz létre.
 • 47% -kal könnyebb és vékonyabb, mint egy átlagos műszempilla, mégis kényelmes és tartós.
 • A szempilla tövétől a hegyéig maximális intenzitást nyújt.
 • Még tartósabb tapadás a megnövekedett illesztési felületnek köszönhetően
 • Víztaszító hatású.
 • A csavarodásnak és az összekuszálódásnak egyedülállóan ellenáll.
 • Erős szempillaívelő és formatartó erő rejlik minden szálban.
.

Gyere el szépségszalonunkba és próbáld ki az új Ellipszis pilláinkat!

. dermisz_pillasorellipszis Szeretettel vár a Dermisz kozmetikában: Varga Lilla kozmetikus, sminkes, okleveles Xtreme Lashes műszempilla stylist Jelentkezz be telefonon: 06 30/267-9371  . Bővebben az Xtreme Lashes szempillahosszabításról itt: www.exkluziv-kozmetika.hu/xtreme-lashes-szempilla-hosszabbitas-muszempilla/ .

Viki kilazító-stresszoldó masszázsa

A masszázs  nem csak ellazít, de a hátad és a nyakad kötött izmait megmozgatva, kimasszírozva energiával töltődhetsz fel. Ha szereted, amikor az arcon, dekoltázsodon finom lágy mozdulatok  kényeztetnek, a felkarok, a csuklyás izom, a nyaki gerinc táján pedig erős izomkilazító mozdulatokkal gyúrnak át, mely adrenalin bombaként pezsdíthet fel, akkor ez Neked való! Ez a kilazító-stresszoldó masszázs akár még sminktetoválás előtt is bevethető  :-) . Viki kilazító masszázsa .  

Miből áll a kezelés?

 • Alapos letisztítás.
 • Min. 30 percig tartó „kilazító-stresszoldó" masszázs az arc, nyak, dekoltázs területén, melyet EXTRA MOZDULATOKKAL EGÉSZÍTEK KI, különös figyelmet szentelve a nyak, vállak, csuklyásizom, a nyaki gerinc és a gerincoszlop melletti izmaid átmozgatására, kilazítására.
 • Az alkar, felkar és a kézfejek átmasszírozása is a masszázs szerves része, hogy a kilazító-stresszoldó" masszázsélményed teljes legyen!
 • A masszázst tápláló masszázskrémmel és egy különlegesen finom és kellemes olajakat (jojoba olaj, avokádó olaj, pézsma, rózsaolaj) és levendula, körömvirág, zsálya, rozmaring kivonatot tartalmazó bioolajjal végzem. A masszázskrém és az olaj hatékonyan táplálja, regenerálja, rugalmasítja  bőrödet.
. Kezelés ára: 7.600 Ft . A kezelés ajánlott alkalmazása: Alkalomszerűen, ha feszült vagy és nagyon-nagyon jólesne egy kis átmozgatás vagy akár kúraszerűen, hetente 1 vagy 2 alkalommal ajánljuk. .

-..-

[frame_left src="http://www.exkluziv-kozmetika.hu/wp-content/uploads/2016/01/IMG_8889s-e1453062896592.jpg"]Szeretettel vár a Dermisz Kozmetikában Kaposi Viktória[/frame_left]

Jelentkezz be telefonon: 06 30/267-9371

Kérdésed van? Hívj minket bátran: 06-30/ 267-9371 .
.
.        

Férfiak arcápolása a szépségszalonban és otthon

ferfi600   A férfiak bőre a nőitől eltérő, különleges ápolást igényel, mely alkalmazkodik a bőr fiziológiai szükségleteihez, ezért a Phyt’s Men termékcsaládja kifejezetten férfiak számára lett kifejlesztve. Könnyű, azonnal beszívódó textúrák, friss illatok és bizonyítottan hatékony természetes összetevők jellemzik, mint a pezsdítő ginzeng, a stimuláló menta, a gyengéden radírozó bambusz vagy a nyugtató aloé. . A Phyt’s Men készítmények 100%-ban növényi összetevőket tartalmaznak és a kozmetikai kezelések során steril ampullákba zárt hatóanyagok gondoskodnak a bőr egészséges ápolásáról. A szépségszalonban történő kezeléseket (kb. 90 perc,13.200 Ft) rendszeres személyre szabott otthoni ápolással ajánljuk kiegészíteni.   ferfi3   Ajánlataink otthoni arcápoláshoz: A bambuszos bio mélytiszító gél (6.500 Ft), mélyen tisztítja a pórusokat, csökkenti a szőrbenövést. A könnyű bio borotvakrém (4.650 Ft), felpuhítja a szőrzetet, a gyorsan felszívódó borotválkozás utáni fluid (8.900 Ft), pedig feketekömény és keserűnarancs olajának köszönhetően nyugtatja a borotválkozás okozta irritációt.   A ránctalanító krém (9.100 Ft) kellemes férfias illatú, növényi aktív hatóanyagokban gazdag , mely ajánlott száraz, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrre is. A zsíros bőrű férfiak ideális arcápoló terméke a mattító krém (9.100 Ft), mely rendkívül könnyű, nem zsíros fluid. Teafa, pálmarózsa és kakukkfű illóolajokban gazdag, mely csökkenti a bőr csillogását és a mitesszerek számát.   Ha a férfiak nem elég bátrak ahhoz, hogy megtegyék az első lépést az igényes bőrápolás felé, a hölgyek meglephetik őket Dermisz ajándékutalvánnyal is! Klikk ide: Ajándékutalvány >>>   Információ, bejelentkezés: 06-30/ 267-9371 Dermisz Kozmetika, Fonyód, Ady Endre u. 7.  

Bővebben a termékekről itt olvashatsz!

Fiatalító, oxigenizáló kezelés már 25 éves kortól...

 

Keveset tudsz a friss levegőn tartózkodni? Stresszes a munkád? Fakónak és fáradtnak érzed a bőrödet?

Akkor ez a Neked való kezelés!

. A bőrt folyamatosan károsítják az olyan külső környezeti tényezők, mint a stressz, a környezetszennyezés, a szabad gyökök, az UV sugarak. Így a bőr fáradttá, fakóvá és fénytelenné válik, korán ráncosodik. A Phyt’s megalkotta a Reviderm termékcsaládot, mely kiváló a kombinált, zsíros bőrök kezelésére is az első ráncok megjelenésekor. . PHYTS_cikk1 . A PHYT'S fiatalító kezelése, a LE SOIN ENERGY VITAL az elsők között van jelen a 25-35 éves kor közötti állapotfenntartó bőrápolásban. Vitalizálja, regenerálja, harmonizálja és oxigénnel tölti fel a bőrt. A Lympho-Energetic nyirokstimulációs masszázs segít a bőr méregtelenítésében és oldja a stresszt. Ajánlott dohányzó és stresszes életet élőknek is illetve olyan munkát végzőknek, ahol nincs friss levegő (pl. zsúfolt iroda). .   .masszazsphyts600 . A kezelés és a termékek fő hatóanyagai: .
 • Természetes eredetű klorofill - felgyorsítja az oxigénellátást és a szövetek regenerálódását, tonizálja a felhámot
 • Rózsabors kivonat - aktiválja a bőr mikrokeringését
 • Tengeri alga kivonat - fokozza a sejtek oxigénellátását és az ATP szintézisét
 • Plankton kivonat - serkenti a sejtek megújulását
 • Aloe kivonat
 • F-vitamin
. Kezelés ideje: 1,5 óra   Kezelés ára: 13.200 Ft   Kezelés ajánlott alkalmazása: Akár kúraszerűen hat héten keresztül heti 1 alkalommal vagy alkalomszerűen a bőr frissen, üdén tartása és az első ráncok kezelése céljából. . .

Termékek

. . Concentré Reviderm - Könnyű hidratáló szérum, kombinált, fakó, ráncosodó bőrre. Tökéletes termék azoknak a vendégeknek, akik nem tolerálják a zsíros textúrákat, viszont táplálásra szükségük lenne. Alkalmazása reggel és este, a Créme vagy Sérum Reviderm felvitele előtt alkalmazzuk. Illetve ideális minden nappali-éjszakai termék alá. . Creme Reviderm - Könnyű nappali krém, kombinált, fakó, ráncosodó bőrre. Könnyed, lágy textúra jellemzi, fluid-szerű termék. Végre egy kiváló alternatíva azoknak a vendégeknek, akik semmi krémet nem tűrnek meg az arcukon. Alkalmazása reggelente és/vagy esténként a bőr szükségleteinek megfelelően. Önmagában vagy a Concentré Reviderm fölé kenve is alkalmazható. .   REVIDERM2016600 . Serum Reviderm - Anti-aging szérum, ami fokozza az bőr oxigénellátását és a sejtek méregtelenítését. Kiváló sápadt, fakó, tágpórusú, kombinált bőrre illetve azoknak, akik nagyvárosban élnek vagy dohányoznak. Helyettesíti az éjszakai krémet. Használja este, az arc, nyak, dekoltázs letisztítása után, egyenletesen eloszlatva egy fél kapszulányi szérumot. Másnap reggel selymes és kisimult bőrrel fog ébredni. . Masque Reviderm - Hidratál, méregtelenít, kiegyensúlyozza a bőrt. A klorofill és a fahéj oxigenizálja, regenerálja a szöveteket, ragyogóvá teszi a bőrt.. . .
Szeretettel vár a Dermisz Kozmetikában egy frissítő kezelésre: Kaposi Viki kozmetikus, sminktetováló
Információ, bejelentkezés: 06-30/ 267-9371 Dermisz Kozmetika, Fonyód, Ady Endre u. 7.

Bővebben a termékekről itt olvashatsz!

     

 

Soin Multi-Vita, a Multivitamin-koktélos kényeztetés

lillablogja2   Ahogy a bőr öregszik, csökken a hidratáltsága, elveszti a rugalmasságát, a feszességét. A Phyts Multi-Vita 4 kezelés egyben 40 év felettieknek. Multivitaminos arcfeltöltés, hidratálás, feszesítés, ásványi anyag-feltöltés. A vitaminok és aktív hatóanyagok felveszik a harcot az öregedés ellen, fokozzák a bőr rugalmasságát, feszességét, semlegesítik a káros szabadgyököket. A Lympho–Energetic nyirokstimulációs masszázs ránctalanító szérummal valódi feltöltődés a bőrnek és a léleknek. LE SOIN MULTI-VITA - 4 arckezelés egyben, 40 év felettieknek   A kezelés ára: 19.900 Ft A kezelés ajánlott alkalmazása: Egyszeri alkalommal vagy akár kúraszerűen is, heti egy kezelés hat héten keresztül. Hogy tovább fokozd a hatást, javasoljuk az otthoni ápoló termékek használatát is.   Kiemelt ajánlataink:   Creme Absolue-Ránctalanító, bőrmegújító, feszesítő krém   Teljeskörű anti-age ránctalanító krém, amitől a bőr feszes és rugalmas lesz. A búzacsíraolaj jóvoltából növeli a bőr rugalmasságát, ránctalanít és táplál.   Créme Riche Nuit – Éjszakai ránctalanító krém   Ideális már az első ráncok megjelenésekor is, hozzájárul a bőr éjszakai regenerálódásához. A mogyoróolajnak és a shea vaj tartalmának köszönhetően rugalmasságot, frissességet ad a bőrnek.   Serum Multi-Vita- Anti Agein feszesítő szérum   Vitaminkoktél és CEVÉBLÉ® – a PHYT’S saját fejlesztésű növényi ceramid komplexe – a láthatóan fiatalabb bőrért. Könnyen felszívódó liftingszérum, ami regenerálja, hidratálja a bőrt, helyreállítja a textúráját, erősíti az elasztikus és kollagén rostokat, anti-ageing hatású.   Sérum Anti Rides – Ránctalanító éjszakai szérum   Egyedülállóan ránctalanító, tápláló, regeneráló olajos szérum, stimuláló természetes illóolajokkal gazdagítva. Fiatalítja, regenerálja, tonizálja, rugalmasítja az öregedő bőrt.   Fluide Contours- Szemránckrém a karikás és táskás szemekre is   Erősíti a kötőszöveteket, ránctalanít, lifting hatású. Harmonizálja a bőr vízháztartását ezáltal csökkenti az ödémát,  szem körüli táskákat és a sötét karikákat is. Bővebben a kezelésről itt: http://www.exkluziv-kozmetika.hu/4-arckezeles-egyben-40-ev-felettieknek/     Szeretettel vár a Dermisz kozmetikában: Varga Lilla kozmetikus, sminkes, okleveles Xtreme Lashes műszempilla stylist Bejelentkezés: 0630/267-9371

Bővebben a PHYT"S termékekről itt >>>