Belico férfiaknak

A férfi bőr ápolása

Mert Ők is megérdemlik….
A jelenkor sikerorientált világában egyre fontosabbá válik a férfiak számára is,- az ápolt bőr immár a kifogástalan megjelenésük alapfeltétele – függetlenül attól, hogy öltönyös üzletemberről vagy gyári munkásról van szó.

Abból kiindulva, hogy a férfi bőr első látásra sebezhetetlennek, ellenállónak tűnik, gyakran arra a téves következtetésre juthatunk, miszerint a férfi bőr nem igényel ápolást.

Tény azonban, hogy a férfi bőr éppolyan gondos ápolást igényel, mint a hölgyeké, csakhogy lényegesen ritkábban fordul elő száraz érzékeny bőr az uraknál.

 

Szúrós mint egy süni, vagy selymes, mint egy bébipopsi?

Elsősorban a napi borotválkozás jelent igénybevételt a bőr számára ,- ugyanis ekkor a bőrfelszín is sérül.

A bőr így folyamatosan irritálódik. Az illatosított borotváló habok, zselék a bőr kiszáradásához, valamint irritációjához vezetnek.

 

A borotválkozás kellemetlen hatásainak enyhítése Belicoval

Mivel borotválkozáskor a bőr sérül fontos, hogy az arcápoló tartalmazzon antibakteriális, gyógyító hatóanyagokat.

A Belico After Shave hűsítő „arcvíz” által tartalmazott ribizli és vadgesztenye kivonat védik a hajszálereket, a zöld kávé és iónos nedvesség komplexum pedig hidratáló hatású.

Egy kíméletes borotválkozás utáni arcápoló, amely Chelidonin tartalmának köszönhetően, akár 3 órával is ki tudja tolni az első borosták megjelenését..

Tanulmányok bizonyítják, hogy 2 hónap rendszeres használat után a szőrnövekedést 13,5 %-kal lassítja.

 

  • Lehetséges alternatívák még a Belico  Cleanser II. használata, mely kíméletes polietilén-glikol mentes, így gátolja bőr kiszáradását. A makadámia olaj pedig helyreállítja a bőr szerkezetét, az aloe vera hozzájárul az érzékeny bőrfelszín megnyugtatásához.
  • További kedvező hatást érhetsz el a  Lotion II.-vel, mely aloe vera, varázsdió, nyírfa kivonattal azonnal megnyugtatja a bőrt.
  • Fontos, hogy ezek a termékeink nem hagynak fénylő réteget maguk után.
  • Ideális ápoló még a  Men’s Care I., mely a bőr ellenálló képességét növeli az ionos  hidratáló komplexxel (tejsav, urea, hialuronsav). A feketeribizli-kivonat a kapillárisokat erősíti, a  lipidösszetevők puhává teszik a bőrt, gátolják a szőrtüszők benövését, a zöldtea kivonat pedig megelőzi az öregedés tüneteit.

 

Ápoltan megöregedni, mint egy „oldtimer”, vagy megöregedni, mint egy „roncskocsi”?

  • Férfiaknak akik különösen gyakran borotválkoznak, ajánljuk a Concentrate V.-öt, mely a teafaolaj, illetve a propolisz együttes hatását kifejtve gyulladást gátló hatású.
  • Bőröregedés késleltető hatású termékeink a Special Care III., Concentrate I., praktikus kiszerelésüknek köszönhetően rendkívül kellemesen használhatóak.

 

Az ápolt kezek is a személyiség kifejezésére szolgálnak.

Sajnos a  férfiak esetében sem ritka a száraz, berepedezett kézbőr.

  • Ajánljuk a Hand Care I.-et, mely a cukor újszerű alkalmazásával a kézmosásoknál védőburkot képez, valamint védelmet nyújt a kiszáradás, illetve a hideg ellen.
  • Extrém száraz kezeknél a Special Care I.-et ajánljuk, a maximális hatásfok elérése érdekében.
  • Egy-egy kézpeeling beiktatását szintén ajánljuk, mely segíti a kézbőr regenerálódását.

 

Természetesen szívesen állunk minden férfi vendégünk rendelkezésére, hogy a számára legmegfelelőbb kozmetikumot használhassa.

Mi az első lépés ehhez?

 

INGYENES számítógépes bőranalízis, tanácsadás és hatóanyag elemzés >>>

A Belico kozmetikumokról tudj meg többet itt >>>

A Belico anti-aging kezeléseket itt nézd meg >>>

Forrás: www.belico.de

Oszd meg, ha tetszett! Köszönjük!